Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:36:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PSD: Valeriu Zgonea şi-a pierdut complet decenţa


5 mai 2016

Social-democraţii consideră că încercarea lui Valeriu Zgonea de a-şi păstra funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor este ”ridicolă şi tristă” şi arată că acesta ”şi-a pierdut decenţa”.

”Încercarea lui Valeriu Zgonea de a se agăţa, prin tertipuri procedurale, de funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor este ridicolă şi tristă”, se arată într-un comunicat de presă al PSD, dat publicităţii miercuri.

Social-democraţii îi aduc aminte preşedintelui Camerei că îşi datorează funcţia în primul rând apartenenţei la PSD. ”Valeriu Zgonea a fost ales în această funcţie în calitatea sa de membru al PSD şi nu în virturea unor calităţi personale speciale. Este regretabil că un om, pe care PSD l-a sprijinit pentru o demnitate atât de importantă în statul român, şi-a pierdut complet decenţa, aruncând cu noroi şi făcând circ”, susţine PSD.

Totodată, social-democraţii anunţă că vor propune o nouă persoană la conducerea Camerei în perioada imediat următoare.

Grupul deputaţilor PSD a decis, marţi, în unanimitate, demararea procedurilor de revocare a lui Valeriu Zgonea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a anunţat secretarul general al PSD, Marian Neacşu, precizând că el l-ar susţine pe Victor Ponta pentru a ocupa această funcţie.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a înaintat Biroului Permanent al forului legislativ o scrisoare prin care contestă intenţia PSD de a cere revocarea sa din funcţie, având în vedere că Regulamentul prevede că doar grupul din care face parte preşedintele poate solicita acest lucru, iar el a fost exclus din PSD, fiind neafiliat.

viewscnt

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro