Joi, 28 martie 2024 - 12:24:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vasile Diaconu, omul care a adus comuna Măgurele la standarde europene!


31 mai 2016

Pe Vasile Diaconu, primarul comunei Măgurele, l-am cunoscut în urmă cu trei ani, într-o deplasare la Chişinău. M-a impresionat să văd că în Prahova există primari de comune, deschişi, dornici de colaborare, mândri de localitatea pe care o păstoresc.

L-am văzut ulterior cum s-a bătut şi a insistat pentru fiecare leuţ atras pentru dezvoltarea comunei, demonstrând că este un bun gospodar.

A reuşit să realizeze o serie de proiecte şi investiţii care au contribuit semnificativ la dezvoltarea  localităţi şi de multe ori s-a vorbit foarte frumos despre Măgurele, comuna fiind dată drept exemplu la nivel judeţean.

Printre reuşitele lui "Burebista" aşa cum îl alintă politicienii din Prahova (alint venit de la statuia amplasată în faţa primariei din Măgurele) putem aminti: parcul fotovoltaic de opt hectare, asfaltarea tuturor drumurilor locale, modernizarea alimentării cu apă potabilă, înlocuirea conductei de gaze, reabilitarea şi modernizarea unităţilor de învăţământ din comună, reabilitarea şi modernizarea Căminului Cultural.

Nu pot să nu scriu despre încurajarea păstrării tradiţiilor populare, ansamblurile de la Măgurele fiind printre cele mai admirate şi lăudate din Prahova.

Sunt doar câteva dintre realizările pe care eu le-am observat ca ziarist care trece, din când în când prin Măgurele.

Dar sunt convinsă, că în mandatul următor, Vasile Diaconu va reuşi mult mai multe. Cum ar fi realizarea parcului de la Măgurele, pentru care tocmai a obţinut avizele şi finanţările necesare.

Şi nu în ultimul rând, trebuie să mai spun că îl apreciez pentru dragostea lui pentru Basarabia, pentru că ştiu că oamenii asemeni lui Vasile Diaconu vor reuşi, cât de curând, ReUnirea celor două ţări româneşti!

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro