Joi, 28 martie 2024 - 8:28:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dragnea: Nu voi trimite în niciun judeţ pe cineva de la Bucureşti pentru alegerile parlamentare


26 august 2016

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că nu vor fi membri de la Bucureşti trimişi să candideze în teritoriu la alegerile parlamentare şi că cei aflaţi pe liste vor fi exclusiv din judeţul respectiv, dar se vor regăsi şi mulţi tineri şi multe femei.

Dragnea a declarat joi, la Mamaia, la Şcoala de Vară a femeilor social-democrate, că fiecare candidat la alegerile parlamentare va fi analizat cu atenţie.

“Nu voi trimite în niciun judeţ pe cineva de la Bucureşti, fără niciun fel de excepţie. Toţi candidaţii vor fi din organizaţia PSD din judeţul respectiv. În schimb, o să mă uit cu atenţie şi voi avea o discuţie cu fiecare preşedinte de organizaţie pentru fiecare candidat în parte. O să avem liste pentru Parlament profesionalizate, în funcţie de comisiile din Parlament, vreau ca toţi candidaţii noştri să contribuie la ridicarea calităţii Parlamentului. Vor fi pe listele Parlamentului mulţi tineri, multe femei, şi în sensul acesta nu voi primi liste de la centru pe care să le semnez pur şi simplu cu ochii închişi”, a afirmat Liviu Dragnea.

El a spus că nu doreşte candidaţi fără chef de muncă, ci oameni care să ştie proiectele de legi atunci când merg în comisie şi să fie prezenţi la vot. 

“Nu vreau să fie în Parlament, cel puţin din partea PSD-ului, vreun deputat care să nu aibă drag de muncă, vreun deputat care să nu meargă la comisii, de vreun deputat căruia să i se pare că de luni după-amiază până miercuri la prânz este o muncă foarte grea şi nici pe aia nu poate să o îndeplinească, un deputat care dacă merge în comisie să ştie proiectele de legi pentru că este de specialitatea respectivă, care să fie prezent la vot şi care să fie un om activ şi dinamic în Parlamentul României. Am vorbit cu colegii mei, toţi au acceptat lucrul acesta, au înţeles şi în sensul acesta vom face listele”, a spus liderul PSD.

La rândul său, preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, a afirmat că pe listele de parlamentari din partea organizaţiei pe care o conduce vor fi nume noi în proporţie de 70 la sută, printre care multe femei şi mulţi tineri. El nu a dorit să facă vreo nominalizare, spunând că procedura de selectare este în plină desfăşurare.

Întrebat dacă Manuela Mitrea, parlamentar PSD de Constanţa, soţia lui Miron Mitrea, va mai candida din partea organizaţiei, Felix Stroe a negat acest lucru.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro