Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:23:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gavrilescu: Dacian Cioloş ar trebui să se ţină de cuvânt şi să îl demită pe ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu


8 octombrie 2016

"Este clar pentru toţi românii că miniştrii Cabinetului Cioloş nu sunt independenţi, ci sunt implicaţi în campania pentru alegerile parlamentare de partea PNL. Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a avut astăzi, în faţa Consiliului Naţional de Coordonare al PNL, un discurs mai politicianist ca acela al Alinei Gorghiu. Dacă, din întâmplare, nu şi-a luat carnetul de partid, ar trebui să treacă pe la registratura partidului să îl ridice.

În urmă cu doar câteva săptămâni, prim-ministrul Dacian Cioloş declara că: „ştiu că există unii miniştri care se gândesc să candideze. Din câte ştiu, nu au luat decizii încă. Oricum le-am spus foarte clar, am spus-o şi public, că, personal, cred că e un lucru bun ca oameni care au avut şi această experienţă guvernamentală să se implice politic, dar în momentul în care o vor face vor trebui să părăsească Guvernul”.

ALDE îi solicită premierului Dacian Cioloş să îl demită pe Vlad Voiculescu, precum şi pe toţi miniştrii care participă la astfel de întruniri ale partidelor şi fac jocuri politice. Dacă refuză să îi demită, înseamnă că este părtaş la acest joc ridicol şi îi minte pe români cu nonşalanţă. "

 

Graţiela Gavrilescu, deputat ALDE


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro