Joi, 18 aprilie 2024 - 7:30:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Udrea a strâns 10.000 de semnături pentru a candida ca independent la alegerile parlamentare


20 octombrie 2016

Elena Udrea a susţinut miercuri, la finalul procesului Gala Bute, că speră să strângă, într-o săptămână, semnăturile necesare pentru a candida ca independent pentru un post de parlamentar, până în acest moment având deja adunate 10.000 de semnături.

“Strâng în continuare semnături şi vreau să trec de toată această nebunie pentru că sunt convinsă că nu întâmplător am parte de noi şi noi acuzaţii după ce mi-am anunţat candidatura. Aceste acuzaţii formulate împotriva mea acum, în campanie, au ca scop afectarea scorului meu din decembrie. Am numărat cu tinerii care se ocupă, ne apropiam duminică de 10.000, mai avem o săptămână să mai strângem, nici eu nu m-am ocupat personal pentru că am fost ba la DNA, ba la Parlament, ba la Înalta Curte. Sunt absolut convinsă că semnăturile le vom strânge, totuşi eu am luat în 2014, sub presiunea fotografiilor scoase în presă, am luat 60.000 de voturi în Capitală”, a susţinut Elena Udrea, miercuri, la finalul procesului Gala Bute.

Ea a mai arătat că bugetul pentru această activitate se ridică la 17 salarii minime pe economie, atât cât permite legea electorală.

“O să încerc să mă încadrez aici, pentru că notorietate presupun că am destulă, părerea oamenilor despre mine este formată, nu cred că cine nu m-a susţinut nu mă mai susţine. Eu mă bazez pe cei care au fost cu Elena Udrea şi au rămas cu Elena Udrea”, a mai declarat deputatul.

Potrivit legii electorale, candidaţii independenţi trebuie să adune semnături de la 1 la sută dintre alegătorii cu domiciliul sau reşedinţa în circumscripţia respectivă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro