Marţi, 16 aprilie 2024 - 1:08:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Zi aglomerată la Curtea Supremă: Patru "grei" în faţa judecătorilor


21 noiembrie 2016

Zi aglomerată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde patru grei sunt aşteptaţi, luni, în diverse dosare. Şedinţele de judecată îi vor aduce împreună pe Radu Mazăre, Sebastian Ghiţă, Adrian Sîrbu şi Ilie Carabulea, relatează Antena3.

La Curtea Supremă are loc un nou termen al dosarului în care Radu Mazăre a fost trimis în judecată pentru luare de mită alături de Gabi Stan, de omul de afaceri Sorin Strutinsky, precum şi de alte persoane, printre ele aflându-se cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa.

Sebastian Ghiţă are termen în cameră preliminară în dosarul în care este acuzat de dare de mită, şantaj, cumpărare de influenţă şi alte infracţiuni.

Instanţa supremă a decis, la începutul lunii octombrie, să retrimită la DNA dosarul în care sunt acuzaţi deputatul Sebastian Ghiţă, foştii şefi ai Parchetului Curţii de Apel Ploieşti Liviu Tudose şi Aurelian Mihăilă,fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova Viorel Dosaru şi fostul şef al Direcţiei Generale Anticorupţie Prahova Constantin Ispas. Judecătorii au cerut DNA să stabilească dacă îl mai trimit în judecată pe procurorul Liviu Tudose şi pentru săvârşirea infracţiunii de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, după ce instanţa a anulat o declaraţie de martor care apoi a fost folosită ca probă în acuzarea acestuia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro