Joi, 28 martie 2024 - 3:34:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dragnea: „Nu e nicio fractură în PSD, nici măcar un picior scrântit”


14 februarie 2017

Liviu Dragnea a declarat că nu există posibile fracturi în partid, „nici măcar un picior scrântit”. Liderul PSD a mai spus că partidul pe care îl conduce „a avut tot timpul îstoria lui Chirici”, referindu-se la Mihai Chirica, care a declarat că e nevoie de o schimbare în conducerea social-democraţilor.

„PSD se va exprima în curând despre aceste voci. De fapt, e o singură voce, domnul Chirica. El l-a susţinut pe Klaus Iohannis când a refuzat-o pe Sevil Shhaideh ca premier. Dar le discutăm în partid”, a mai spus Liviu Dragnea, după ce a ieşit de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a avut loc un termen în procesul său.

Despre relaţia cu primul ministru Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea a spus că e aceeaşi pe care a avut-o „în zilele de dineaintea desemnării ca premier”. La sfârşitul discuţiei cu jurnaliştii, Dragnea a spus zâmbind: „Ca să citez un clasic în viaţă – Altă întrebare? O să ajungem toţi să folosim asta”.

Vicepreşedintele PSD Mihai Chirica a declarat într-un interviu pentru RFI că Liviu Dragnea conduce partidul cu mână de fier.

„Domnul Liviu Dragnea are o metodă de condus care are în mare parte această ideologie a mâinii de fier, a vocii unice şi a lucrurilor care se transmit printr-o singură cale de comunicare. Pe la noi, prin tradiţia populară românească mai este o glumă, cum că mai schimbă şi copiii părinţii.

Până la urmă, va trebui să găsim o cale de mijloc prin care să putem comunica firesc între generaţiile care pot duce mai departe destinul unor partide. Procedura mâinii de fier a fost procedură care a dat rezultate.

A dat rezultate şi la PSD, dar şi la alte partide. Să nu uităm felul în care conducea partidul domnul Băsescu, când domnul Boc nu era, după spusele tuturor, decât o marionetă în mâna unui şef de partid şi ulterior şef de stat. La fel s-a mai întâmplat şi în guvernările noastre, ale PSD.

Atunci când domnul Năstase, în calitate de preşedinte de partid şi ulterior de prim ministru, era singura voce a partidului. Între timp, România s-a modernizat. Mai ales după anul 2007, când integrarea europeană ne-a adus, în primul rând, într-o situaţie aproape conflictuală între două generaţii”, a declarat vicepreşedintele PSD, Mihai Chirica.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro