Marţi, 19 martie 2024 - 10:44:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Maşini în valoare de peste un milion de euro pentru Camera Deputaţilor


6 mai 2017

Camera Deputaţilor a lansat o licitaţie deschisă pentru cumpărarea de maşini care vor fi folosite la Adunarea Parlamentară a NATO.

Întâlnirea va avea loc în octombrie, la Bucureşti. Valoarea estimată a contractului este de peste un milion de euro, scrie Digi 24.

Parlamentarii români vor să cumpere limuzine de culoare negru metalizat, trei dintre ele fiind de lux, cu capacitatea cilindrică de 4.000 cc, tapiţerie din piele, scaune încălzite, măsuţe pliabile, cutie frigorifică şi cam tot ce este necesar unui automobil de protocol modern

Conform anunţului publicat pe SEAP, licitaţia vizează achiziţia a 25 de autoturisme, împărţite pe 3 loturi: autoturisme de protocol (3 bucăţi), autoturisme pentru delegaţii (19 bucăţi) şi autoturisme pentru transportul a mai puţin de zece persoane (3 bucăţi).

Ofertele pot fi depuse până în 29 mai.

Lotul 2 va cuprinde 19 maşini, berlină în 3 volume, de 1800 cc, Euro 6, tracţiune integrală, cinci locuri, vopsea neagră metalizată, tapiţerie textilă compatibilă cu nuanţa caroseriei, airbag-uri, instalaţie automată de climatizare, lunetă şi geamuri laterale fumurii.

Lotul 3 cuprinde 3 autoturisme monovolum, de tip van, de 2000 cmc, Euro 6, tracţiune integrală, 6 locuri, vopsea gri închis metalizată, tapiţerie scaune din piele, airbag-uri, instalaţie automată de climatizare, prize de 12 V, priză 220 V, incinte acustice pentru spaţiul pentru pasageri, lumini ambientale şi de citit, uşi culisante cu acţionare electrică, scaune individuale cu încălzire şi posibilitate de întoarcere la 180 de grade, masă pliabilă culisantă pe şine în spaţiul pentru pasageri, suporţi pahare, cutie frigorifică, mochetă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro