Marţi, 19 martie 2024 - 12:27:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Băsescu: Au murit 27 de copii din cauza rujeolei şi te dai de ceasul morţii ce au făcut 4 beţivani în noaptea alegerilor


27 mai 2017

Fostul fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, vineri, la Sinaia, că atunci când în ţară au murit atâţia copii din cauza rujeolei, subiectul nu este „ce au făcut patru beţivani în noaptea alegerilor”, referindu-se la ancheta privind la alegerile din 2009.

Întrebat despre desecretizarea arhivei SIPA, Traian Băsescu a vorbit despre cazurile copiilor care au murit din cauza rujeolei, susţinând că acesta ar trebui să fie subiectul, nu SIPA sau „ce au făcut patru beţivani în noaptea alegerilor”.

„Discutam cu nişte colegi înainte că s-a înregistrat al 27-lea copil care a murit de rujeolă. Se merge sub minciuna că epidemia a fost posibilă pentru că toţi copiii ăştia care s-au îmbolnăvit sau au murit, au murit pentru că nu au vrut părinţii să îi vaccineze. Este o mare minciună. Mulţi părinţi nu au putut să-i vaccineze pentru că nu a existat vaccinul nici la medicul de familie, nici în farmacii. Când auzi că în ţară au murit copilaşi, tu te dai de ceasul morţii despre ce făceau 4 beţivani în noaptea alegerilor. Sau marele subiect cu arhiva SIPA”, a declarat Traian Băsescu.

Băsescu a continuat, spunând că nu poate afirma că desecretizarea arhivei SIPA nu ar fi un subiect de dezbătut, dar că ar trebui discutat şi despre faptul că suntem în al patrulea an al exerciţiului bugetar al UE şi "guvernul nu a organizat o licitaţie pentru un tronson de autostradă sau de cale ferată modernizată".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro