Joi, 28 martie 2024 - 5:16:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Consilierii PSD-ALDE: “Primarul Dobre convoacă o şedinţă deşi ştie că nu va exista cvorum”


4 iunie 2017

Primarul Adrian Dobre a convocat o şedinţă de consiliu local pentru duminică 4 iunie, ştiind că majoritatea aleşilor locali este plecată în minivacanţa de Rusalii.

Grupul consilierilor PSD-ALDE a emis un comunicat de presă pe care îl publicăm integral:


"Grupul consilierilor PSD- ALDE din Consiliul Local Ploieşti dezavuează modul în care Adrian Dobre continuă să lucreze împotriva interesului ploieştenilor şi îi solicită acestuia să înţeleagă că este primarul  tuturor cetăţenilor.

Ultima “ispravă” a primarului o reprezintă convocarea unei şedinţe de îndată  pentru duminică, 4 iunie, la ora 18.00, ştiind că este sărbătoarea de Rusalii, iar majoritatea consililerilor este plecată în minivacanţă. Tema şedinţei o reprezintă însuşirea evaluării mărcilor Petrolul, un subiect care aşteaptă rezolvarea de mai bine de zece luni

Primarul Adrian Dobre doreşte, într-un mod laş, să amâne, din nou, acordarea mărcilor, ştiind, în urma discuţiilor cu liderii grupurilor politice din Consiliul Local Ploieşti, că duminică la ora 18.00 este imposibil să existe cvorumul necesar desfăşurării şedinţei. În plus, duminică 4 iunie este zi nelucrătoare iar reprezentanţii Prefecturii Prahova, cei care trebuie să vizeze de legalitate hotărârea Consiliului Local Ploieşti sunt liberi!

Îi solicităm liberalului Adrian Dobre să respecte înţelegerea avută cu Mircea Dridea şi Cristi Vlad, reprezentanţii clubului Petrolul 52,şi liderii suporterilor ca întâlnirea să aibă loc marţi 6 iunie la orele 11.00.


Grupul consilierilor PSD-ALDE din Consiliul Local Ploieşti le garantează suporterilor Petrolului că îşi doresc rezolvarea cât mai rapidă a acordării mărcilor, deoarece această problemă nu mai poate fi amânată la nesfârşit."

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro