Joi, 18 aprilie 2024 - 10:13:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Roberta Anastase rămâne acasă


10 decembrie 2012

Toate colegiile din Ploieşti s-au închis cu peste 52% din voturi ceea ce înseamnă că Roberta Anastase va rămâne acasă pentru următorii patru ani. În urmă cu o lună nimeni nu îi dădea mari şanse necunoscutului liberal Paul Dumbrăvanu, dar se pare că de această dată a funcţionat perfect proverbul „Buturuga mică răstoarnă carul mare”. Dumbrăvanu a reuşit performanţa de a o lăsa acasă pe Roberta Anastase, cea care a fost pentru aproape patru ani al treilea om în stat.

Şi Ion Eparu şi Andrei Sava au reuşit să îşi închidă colegiile surclasându-i pe reprezentanţii ARD Adrian Dobre şi Cătălina Bozianu.

Şi Augustin Mitu a reuşit să obţină peste 54% din voturi, demonstrându-i astfel fostului primar Andrei Volosevici că scorul de la alegerile locale din luna iunie nu a fost o greşeală.

Interesant este că este pentru prima oară după mulţi ani când maşinăria de partid a PDL nu a mai funcţionat şi în ciuda excursiilor şi ale meselor sociale, ploieştenii au preferat să le acorde încrederea celor de la USL.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro