Joi, 18 aprilie 2024 - 11:17:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Anastase nu vrea schimbarea conducerii PDL


14 decembrie 2012

Roberta Anastase a declarat vineri, înaintea Colegiului Director, că obiectivul PDL nu trebuie să fie schimabrea unei echipe cu altă, deoarece experienţa le-a arătat că acest lucru nu i-a ajutat, susţinând astfel că trebuie stabilit modul de construcţie al partidului pe termen mediu şi lung.

Fiind întrebată dacă se impune schimbarea conducerii după rezultatele de la alegeri, Anastase a spus că nu. „ Nu, eu cred că în momentul de faţă suntem într-o etapă a evaluărilor, o etapă în care trebuie să analizăm rezultatele din fiecare organizaţie, trebuie să analizăm cu siguranţă şi modul în care a decurs această campanie electorală şi sigur nu cred că obiectivul trebuie să fie schimbarea unei echipe cu o alta pentru că realitatea demonstrează că atunci când s-a schimbat echipa Boc cu altă echipă iată că partidul nu a crescut, ci a scăzut cu zece procente. Deci nu asta e soluţia”, a spus ea

Anastase a precizat că ,,soluţia e aceea ca împreună să stabilim şi obiectivele şi modul de construcţie dacă vreţi pe termen mediu şi lung”. Întrebată în continuare dacă Vasile Blaga trebuie să continue să fie preşedintele PDL, ea a susţinut că trebuie găsită o modalitate în care abordarea nu trebuie să fie schimbarea oamenilor. ,,Eu spun exact ceea ce am spus. Cred că trebuie găsită o soluţie în care abordarea să fie una profesionistă şi nu cred că abordarea trebuie să fie schimbarea oamenilor”, a întărit democrat-liberala.

Răspunzând la o altă întrebare, şi anume cine sunt vinovaţi pentru rezultatul alegerilor, democrat-liberala a precizat că ea nu face analize în care să caute cine sunt vinovaţii, ci se uită spre viitor. ,,Vreau să vă spun un lucru că nu stau să fac analize de cine sunt vinovaţii, ci mă uit spre viitor. Cel puţin asta este punctul meu de vedere”, a conchis Roberta Anastase.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro