Vineri, 29 martie 2024 - 4:12:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PNL Prahova-sacrificii după Ignat VIDEO


23 decembrie 2012

Ieşiţi victorioşi după alegerile parlamentare din 9 decembrie, liberalii prahoveni au hotărât că a venit vremea răzbunării. Şi cum tradiţionalul Ignat tocmai ce a trecut, Mircea Roşca, liderul PNL Prahova, a decis că e timpul să le arate celor din ograda proprie cine este şeful. Iar cum un şef este şef doar dacă este bine văzut în ochii şefilor de la Bucureşti, Roşca a exclus-o pe Adriana Săftoiu pe care a acuzat-o de neimplicare în activitatea filialei judeţene a PNL, dar căreia i-au reproşat şi desele atacuri împotriva Guvernului Ponta.

Şi pentru ca Săftoiu să nu cumva să bulverseze Delegaţia Permanentă a PNL Prahova, aceasta nu a fost invitată la reuniune pe motiv că nu a putut fi contactată. Dar oricum potrivit lui Roşca, Adriana Săftoiu oricum va afla din presă despre decizia liberalilor prahoveni.

Şi pentru că era ora răfuielilor, El Presidente Roşca a decis că e cazul să îi retragă şi sprijinul politic primarului de la Bălţeşti Ion Radu şi să  îi excludă din partid pe toţi cei nouă consilieri locali PNL din comună.

„Primarul din Bălţeşti nu este dat afară din partid, având un răgaz de trei ani pentru a-şi schimba atitudinea. În ultimele alegeri, domnul primar a obţinut un rezultat slab pentru candidatul nostru, al USL, motiv pentru care este bănuit că a pactizat cu adversarii politici. Repet, nu este dat afară din partid, are doar retras sprijinul politic pentru o perioadă determinată", a spus liderul PNL Prahova.

De fapt, primarul nu a fost exclus din PNL deoarece potrivit legislaţiei, un edil exclus se poate înscrie într-un alt partid fără probleme. În schimb dacă demisionează din partidul pe listele căruia a candidat pierde mandatul.

Şi pentru ca programul să fie complet, Mircea Roşca a anunţat şi numele succesorului său la postul de vicepreşedinte al CJ Prahova. Acesta este Sebatian Danielescu şi este director adjunct al Direcţiei Silvice.

 

Adriana Săftoiu a declarat sâmbătă că decizia luată de organizaţia PNL Prahova a fost luată fără ca ea să ştie şi a aflat de ea de la jurnalişti, subliniind în acest context că ”PNL a ajuns mai rău ca Partidul Comunist”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro