Miercuri, 24 aprilie 2024 - 5:38:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Preşedintele Băsescu este din nou la Predeal


19 ianuarie 2013

Preşedintele Traian Băsescu urmează să-şi petreacă şi acest weekend la Predeal, staţiunea de pe Valea Prahovei părând a fi locul preferat de petrecere al timpului liber al preşedintelui pe perioada verii. Potrivit România TV, la Predeal a ajuns deja şi Elena Udrea împreună cu soţul.

Potrivit România TV, Băsescu este aşteptat să sosească la vila de protocol de la Predeal în cursul dimineţii de sâmbătă. Nu se ştie încă dacă preşedintele se va întâlni cu Elena Udrea şi soţul acesteia, Dorin Cocoş.

Udrea este aşteptată să asiste sâmbătă şi la un concurs de acrobaţii pe schiuri ce va avea loc la Râşnov.

Traian Băsescu a petrecut Crăciunul în staţiunea Predeal, alături de soţie şi de cele două fiice ale sale, Ioana şi Elena. După Anul Nou care l-a găsit pe Băsescu în staţiunea Covasna, preşedintele s-a întors la Predeal, acolo unde are ocazia să-şi satisfacă o pasiune, plimbările cu snowmobilul.

Băsescu a fost atât de încântat de staţiune încât şi-a luat o zi liberă în plus astfel încât şi-a prelungit şederea timp de mai multe zile. Şeful statului a venit din nou la Predeal weekendul trecut, pe care l-a petrecut tot cu soţia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro