Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 8:39:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


„Îngerii” lui Vasile Blaga


19 martie 2013

Într-o sală arhiplină, amintind de epoca de glorie a partidului, Vasile Blaga, preşedintele PDL, a venit la Ploieşti pentru a-şi prezenta moţiunea care ar putea să  îi aducă încă un mandat în fruntea comunei. Şi ca într-un film poliţist, Blaga a fost însoţit de două blonde celebre în PDL- Andreea Paul şi Raluca Turcan, blonda superemă, Elena Udrea urmând a-şi prezenta moţiunea miercuri la Teatrul Toma Caragiu.

Liderul Blaga, destul de relaxat, şi-a transmis mesajul, apoi i-a lăsat pe apropiaţii săi să le vorbească celor peste 200 de democrat liberali prezenţi în sală.

Şi cum la întâlnirea cu şefu’ dă bine să mergi cu mic cu mare, în sala mică de la Casa Sindicatelor au luat loc primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni, parlamentari actuali şi foşti parlamentari, foşti şefi de deconcentrate şi câţiva preşedinţi de organizaţii locale.

Vasile Blaga a fost însoţit de mai multe nume cu notorietate în partid: Gheorghe Flutur, Valeria Schelan, Viorel Badea,  Radu F. Alexandru, dar cele care au atras ca un magnet toate privirile au fost cele două blonde al preşedintelui: Andreea Paul şi Raluca Turcan.

Blaga le-a spus celor prezenţi că nu doreşte o rupere a partidului, îndemnându-i pe democrat liberali să lupte cu USL şi dorind alianţei politice de la guvernare o viaţă cât mai lungă. „Să dea Dumnezeu să rămână împreună”, a spus Blaga care a explicat că de unitatea USL depinde reîntoarcerea PDL la Putere. „PDL-ul condus de mine se va întoarce la Guvernare doar în urma unor alegeri”, a spus Blaga, care a precizat că în cazul în care va pierde competiţia internă nu va părăsi partidul.

„PDL condus de mine va avea un obiectiv clar, va fi acel partid puternic şi restructurat care nu va avea nevoie de alte partide pentru a forma alianţe, ci va fi acel PDL care să fie căutat de alte partide “, a mai spus Blaga.

Întrebat dacă îl va invita pe Traian Băsescu să facă parte din PDL după încetarea mandatului prezidenţiat, Blaga a răspuns: „Nu este Traian Băsescu omul care să aibă nevoie de invitaţii sau care să accepte o funcţie onorifică”, a mai spus Blaga.

 

FOTO: presa.ph

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro