Marţi, 23 aprilie 2024 - 10:44:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Reformiştii PDL şi Opoziţia activă


19 martie 2013

Dacă Vasile Blaga a fost întâmpinat cu aplauze furtunoase, europarlamentarul Monica Macovei a avut destul de multe scaune goale în sala în care şi-a prezentat moţiunea menită să îi aducă şefia PDL.

Dacă Blaga s-a bucurat de sprijinul mai multor VIP-uri democrat liberale, Macovei a venit însoţită doar de Sever Voinescu şi Teodor Baconschi

Moţiunea Macovei solicită o Opoziţie activă, vocală, care să atragă atenţia celor din USL asupra derapajelor celor de la Putere.

 „PDL trebuie să facă o opoziţie activă, să arate oamenilor toate abuzurile făcute de Putere, pentru că asta înseamnă să faci Opoziţie. Este la fel de important să fii în Opoziţie ca şi la Putere“, a declarat Monica Macovei. Europarlamentarul  a criticat, faptul că actuala conducere a PDL nu a făcut opoziţie reală.

„Masurile de austeritate trebuiau luate, dar cred ca au lipsit doua lucruri: au lipsit compasiunea si decenta. Am dat un raspuns pe masura. Dar, repet, trebuiau luate cu compasiune si cu decenta, pentru ca atunci cand ceri oamenilor sa stranga cureaua si tu, la Putere, trebuie sa fii decent. Suntem toti in criza economica mondiala, suntem toti in austeritate. Suportam toti masurile de austeritate. O astfel de decenta unora le-a lipsit”, a mai spus Monica Macovei.

Acelaşi lucru l-a susţinut şi fostul deputat prahovean, Sever Voinescu: „Pentru a supravieţui, PDL trebuie să crească, nu să facă alianţe. În mintea oamenilor, PDL nu face opoziţie, de aceea continuăm să scădem în sondaje şi după alegeri“.

Delegaţia PDL Prahova va cuprinde 208 persoane, fiind cea mai numeroasă de la Congresul formaţiunii politice.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro