Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:31:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce crede Mircea Cosma despre eliberarea lui Adrian Năstase


19 martie 2013

Liderul PSD Prahova Mircea Cosma salută eliberarea din penitenciar a lui Adrian Năstase considerând că este „un act de justiţie” . Cosma este de părere că Năstase va alege statutul de simpatizant al organizaţiei PSD Bucureşti şi că, mai mult ca sigur, îşi va pune experienţa politică în slujba actualilor lideri ai partidului.  

„Odată cu condamnarea, Adrian Năstase nu poate fi membru de partid. Există nişte interdicţii pe care trebuie să le respecte. Poate avea opţiunea de simpatizant al PSD, până când se termină cei doi ani de condamnare. În orice caz, Justiţia a procedat corect. Sunt mulţi alţii de 60 de ani care au fost eliberaţi pe  criterii mult mai permisive. Problema este de ce a fost condamnat. Am înţeles că există un dosar la CEDO", a declarat liderul PSD Prahova.

Cosma va avea o întâlnire în cel mai scurt timp cu Adrian Năstase, cunoscut fiind faptul că politicianul prahovean este un apropiat al fostului premier. Cel mai probabil întrevederea dintre cei doi politicieni va avea loc la Cornu, locul în care Adrian Năstase a acceptat să candideze, în urmă cu mai bine de patru ani, pentru un mandat de deputat în Prahova, mai exact în Colegiul 8 Mizil.

Precizăm că Mircea Cosma este printre puţinii lideri judeţeni care nu au participat la faimoasa „Noapte a cuţitelor lungi” de la Hotelul Confort din Bucureşti, noapte în care Năstase a pierdut şefia partidului în favoarea lui Mircea Geoană.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro