Miercuri, 24 aprilie 2024 - 8:04:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nicolae Bănicioiu are susţinerea TSD Prahova


16 aprilie 2013

Deputatul USL Vlad Cosma, alături de colegii săi din Tineretul Social Democrat Prahova, vor sustine în acest weekend, la Congresul PSD, candidatura mai multor tineri pentru funcţii de conducere la nivel naţional.

Favoritul tinerilor social democraţi prahoveni, care vor fi delegaţi la Congresul PSD din 19-20 aprilie, este preşedintele TSD România, Nicolae Bănicioiu.

Delegaţia TSD Prahova, în frunte cu deputatul Vlad Cosma, va acorda un vot de încredere lui Nicolae Bănicioiu, care va candida pentru funcţia de vicepreşedinte PSD la nivel national.

“Vrem ca liderul nostru de la TSD sa aiba un cuvant de spus in structura cea mai importanta a partidului, Biroul Permanent National PSD. Asa cum actualul presedinte PSD, Victor Ponta, s-a format tot ca sef al TSD, ne dorim ca tot mai multi tineri sa capete experienta decizionala si organizatorica pentru actul de guvernare, dar si pentru bataliile politice care vor urma”, a declarat deputatul Vlad Cosma.

Mircea Cosma, liderul PSD Prahova, şi-a anunţat susţinerea pentru premierul Victor Ponta, pentru ca acesta să câştige un nou mandat de preşedinte PSD.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro