Marţi, 23 aprilie 2024 - 10:44:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CONGRES PSD/ Recomandări: Nu trataţi presa cu aroganţă


19 aprilie 2013

Delegaţii veniţi, vineri, la Congresul PSD, au primit o mapă care conţine, printre altele, recomandări făcute de "SG-PSD", respectiv Secretariatul general al partidului, prin care li se cere să nu trateze jurnaliştii prezenţi cu ostilitate sau aroganţă, indiferent de publicaţia de care aparţin, scrie Mediafax.

"Fiţi deschişi către reprezentanţii presei, răspundeţi întrebărilor jurnaliştilor, acceptaţi cu deschidere rolul pe care aceştia îl au în a prezenta activitatea noastră", este prima recomandare.

"Nu trataţi jurnaliştii prezenţi la Congresul PSD cu ostilitate sau aroganţă, indiferent de publicaţia sau postul de televiziune de care aparţin. Jurnaliştii vin la evenimentul PSD să îşi exercite meseria şi nu trebuie împiedicaţi sau şicanaţi în vreun fel", este cea de-a doua recomnadare.

Totodată, delegaţii au primit şi recomnadări privind atitudinea publică, prin care li se cere să evite excesele şi afişările ostentative sau agresive.

"PSD este un partid de guvernare, într-o perioadă cu multe privaţiuni pentru români, iar apariţiile care sugerează opulenţă sau ostentaţie sunt lipsă de respect faţă de cetăţeni", se arată în recomndarea respectivă.

De asemenea, delegaţii au primit şi recomnadări privind mesajul politic: "Nu răspundeţi la provocări. În discuţiile publice insistaţi pe soliditatea USL, pe anduranţa cu PNL şi cu PC, pe faptul că PSD îşi va respecta angajamentele faţă de partenerii săi".

O altă recomndare le cere delegaţilor să respingă atacurile la adresa guvernării: "Este un moment de bilanţ pozitiv pentru PSD şi USL şi trebuie să afirmăm acest lucru".

Documentul este semnat "SG-PSD".

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro