Marţi, 23 aprilie 2024 - 12:22:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ponta: “Sunt norocos că Iliescu nu mai are 60 de ani”


20 aprilie 2013

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la sfârşitul primei zile a Congresului PSD că este "norocos" că Ion Iliescu nu mai are 60 de ani, pentru că, în caz contrar, nu ar fi avut nicio şansă la votul pentru şefia partidului.

 

"Vreau să spun încă o dată ce norocos sunt că domnul preşedinte Iliescu nu mai are 60 de ani, că nu aş fi avut nicio şansă mâine", a spus Ponta, după discursul lui Iliescu.

El a făcut referire la Congresul PSD din 2005 şi, apreciind că istoria a făcut dreptate, i-a mulţumit lui Iliescu pentru curajul de a merge alături de PSD şi după acel eveniment.

"Istoria uneori face dreptate. Cred că toţi vă amintiţi de faptul că în urmă cu opt ani, tot aici, am avut un alt Congres şi poate mulţi am crezut atunci că domnul Iliescu nu va avea puterea să meargă mai departe alături de noi. Vreau să-i mulţumesc pentru acest curaj extraordinar. E o lecţie pentru mine", a spus Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta a amintit că la Congresul din 2005 şi el a pierdut funcţia pentru care candidase, cea de secretar general, şi a avut puterea de a merge mai departe.

"Toţi vă amintiţi acest moment, foarte puţini vă amintiţi că la acel Congres am pierdut şi eu funcţia de secretar general. Însă, dacă domnul Iliescu a putut să meargă mai departe cu atât mai mult am putut să o fac eu", a conchis Ponta.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro