Joi, 28 martie 2024 - 8:56:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Roberta nu vrea lângă Udrea


17 mai 2013

Roberta Anastase, vicepreşedinte PDL şi preşedinte al PDL Prahova, pare să ezite să părăsească partidul condus de Vasile Blaga şi să meargă alături de Elena Udrea în viitoarea formaţiune politică.

Chiar dacă numele său este vehiculat printre cele ale membrilor viitorului Partid Popular, fosta şefă a Camerei Deputaţilor a declarat pentru pesurse.ro că nu se hazardează să se pronunţe încă deoarece au mai fost scenarii şi până la urmă ele nu s-au concretizat.

„Dacă există colegi în situaţia asta, anunţă ei singuri. Am văzut şi am auzit şi eu scenarii, zvonuri, dar nu m-aş hazarda să mă pronunţ încă, pentru că s-au anunţat de mii de ori şi nu s-a întâmplat nimic. Este un scenariu pur ipotetic. Se poate întâmpla, dar la fel de bine se poate şi să nu se întâmple. Rămâne de văzut”, a declarat Roberta Anastase.

Prahoveanca a sprijinit moţiunea Elenei Udrea la Congresul PDL de la sfârşitul lunii martie, dar a reuşit să prindă un loc de vicepreşedinte şi în actuala structură de conducere a partidului ocupându-se de problemele de comunicare ale democrat liberalilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro