Vineri, 29 martie 2024 - 10:32:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Daniel Constantin crede în USL


19 mai 2013

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat că nu vrea să se gândească la spargerea USL şi că oamenii care au votat această Uniune nu vor să vadă scandal, ci vor să vadă că ţara este guvernată de către cei pe care i-au ales.

 

Prezent la Ploieşti, unde a participat la conferinţa de alegeri a filialei judeţene PC Prahova, preşedintele Partidului Conservator a spus că refuză să ia în considerare ruperea USL şi că partidele din Uniune pot trece peste acest moment "dificil".

 

"Nu vreau să mă gândesc nicio clipă la spargerea Uniunii Social Liberale. Sper să avem înţelepciunea să trecem peste acest moment. Nu am ascuns niciodată, e un moment într-adevăr dificil, dar sunt convins că putem să trecem peste asta. Dincolo de încrederea cetăţenilor, avem o responsabilitate mare faţă de ei şi trebuie să guvernăm în continuare împreună, să răspundem aşteptărilor pe care le au oamenii în momentul de faţă", le-a declarat Daniel Constantin jurnaliştilor prezenţi la conferinţa PC Prahova.

 

Preşedintele PC a spus că soluţia pentru rezolvarea crizei din USL "este aceea a dialogului" şi că membrii celor trei partide care compun Uniunea au obligaţia de a respecta protocolul USL.

 

În discursul ţinut în faţa celor peste 300 de delegaţi prezenţi la conferinţa de alegeri a PC Prahova, Daniel Constantin a spus că oamenii care au votat USL nu vor scandal, ci vor să vadă că ţara este guvernată.

 

"Dacă la centru sunt oarecare probleme, vin cei din teritoriu şi ne spun cât de importantă este această forţă politică şi cred că ei ştiu cel mai bine pentru că ei sunt cei care au contact permanent cu cetăţenii. Avem peste 70 la sută în Parlament, nu e neapărat o încredere. Am câştigat încrederea, încredere pe care ne-au acordat-o într-un moment, într-o zi, atunci când au votat. Dar dincolo de acel moment şi de încredere rămâne responsabilitatea. Avem o responsabilitate faţă de acei 70 la sută care astăzi nu vor să vadă scandal. Vor să vadă că România este guvernată de Uniunea Social Liberală", a afirmat preşedintele PC în faţa conservatorilor prahoveni.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro