Joi, 18 aprilie 2024 - 8:39:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PC Prahova: alegeri fără surprize


19 mai 2013

Laurenţiu Rebega, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al filialei prahovene a Partidului Conservator.

Şi pentru a demonstra că este binevăzut la centru, Rebega s-a bucurat de susţinerea lui Daniel Constantin, ministrul Agriculturii şi preşedintele PC la nivel naţional, a Mariei Grapini, ministrul delegat pentru IMM-uri, dar şi a numeroşi parlamentari conservatori.

De altfel Grapini a şi glumit în timpul şedinţei spunând că „mai bine de jumătate din conducerea naţională a partidului este în această sală”.

Laurenţiu Rebega a obţinut 348 de voturi din cele 350 exprimate, existând, probabil din cauza emoţiilor, doi conservatori prahoveni care şi-au anulat buletinele de vot.

 „Le mulţumesc colegilor care au avut încă o dată încredere în mine şi au dorit să existe o continuitate. În al doilea rând vreau să spun că sunt flatat că, după trei ani de zile şi cu lipsa de experienţă pe care am avut-o când am intrat în politică, mi se acordă pentru a doua oară o şansă care este foarte importantă pentru mine, în ceea ce priveşte cariera politică. Dorim să consolidăm organizaţia şi vrem să fim cât mai activi în administraţie. Sunt mulţumit de colaborarea  politică între cele trei partide din USL, la nivel local. Noi avem şansa de a-l avea alături pe Mircea Cosma, preşedintele PSD Prahova, care de multe ori echilibrează balanţa şi care ne mai temperează elanul tinereţii”, a susţinut Laurenţiu Rebega.

Filiala PC Prahova se poate lăuda că la nivel de administraţie locală a obţinut la alegerile locale din iunie 2012 un mandat de primar (comuna Salcia), patru posturi de viceprimar (Ariceşti Rahtivani, Ceptura,Sângeru şi Salcia) şi 35 de consilieri locali. Deţin 79 de organizaţii locale şi au aproximativ 4.500 de membri.

Pentru alegerile din 2016, conservatori prahoveni şi-au propus să obţină 15 primari, 3 consilieri judeţeni şi 150 de consilieri locali.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro