Joi, 25 aprilie 2024 - 4:54:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Deputatul Vlad Cosma ajută Ceptura


8 iunie 2013

 Parlamentarul PSD sprijină autorităţile comunei Ceptura pentru accesarea de fonduri de mediu şi pentru rezolvarea problemelor generate de recentele alunecări de teren din localitate.

Deputatul USL de Prahova, Vlad Cosma, a mers împreună cu Mihail Fâcă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, în comuna Ceptura, unde au discutat cu primarul Gheorghe Pană şi viceprimarul Constantin Chioveanu despre cele mai stringente probleme ale comunei. În primul rând, a fost adusă în discuţie problema introducerii reţelei de canalizare pentru creşterea calităţii vieţii cetăţenilor. Pentru realizarea acestui obiectiv, deputatul Cosma şi şeful ANPM vor sprijini administraţia locală din Ceptura pentru accesarea de fonduri guvernamentale de mediu prin Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice.  


De asemenea, un alt motiv al deplasării parlamentarului în zonă a reprezentat de alunecările de teren apărute în comună, ale căror urmări trebuie contracarate prin implicarea autorităţilor judeţene şi centrale.


“Am fost în Ceptura, ca şi în alte localităţi din colegiul meu, fără să ţin cont de culoarea politică a primarilor. Mă duc, de fiecare dată, pentru oameni şi problemele lor şi lumea deja ştie acest lucru. Ori de câte ori mi se semnalează probleme, situaţii unde pot să ajut, merg alături de oameni; necazurile lor nu au culoare politică”, a spus tânărul deputatul PSD.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro