Vineri, 29 martie 2024 - 2:10:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Scandal la PRM! Corneliu Vadim Tudor, dat afară din partid!


16 iunie 2013

Scandal în Partidul ”România Mare”. Reprezentanţi ai 24 de filiale ai formaţiunii din întreaga ţară s-au întrunit cu scopul de a-i demite pe cei de la cârmă, nemulţumiţi fiind de modul în care este condus PRM.

Nemulţumiţii, care spun că reprezintă 24 de organizaţii judeţene, i-au reproşat fondatorului PRM că a îngropat partidul.

Conform evz.ro, la lucrările care s-au desfăşurat la Palatul Parlamentului, ar fi luat parte şi preşedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar. Acesta a explicat că este de acord cu înlăturarea conducerii PRM, însă nu şi a  lui Corneliu Vadim Tudor. Plenara Extraordinară a Consiliului Naţional al PRM a votat, în final, suspendarea întregii conduceri.

Când a aflat vestea, Corneliu Vadim Tudor a dat vina pe PSD-istul Viorel Hrebenciuc.

"Este o făcătură publică marca Viorel Hrebenciuc. Derbedeul de Hrebenciuc, cum vrea să înhaţe echipa Steaua vrea să înhaţe şi PRM. A plătit 2.200.000 de euro pentru spargerea PRM, dintre care 200.000 de euro pentru închirierea sălii la Palatul Parlamentului, şi urmează să mai livreze 2.000.000 pentru reorganizarea filialelor în teritoriu, după chipul şi asemănarea PSD", a declarat Vadim Tudor, conform evz.ro.

"Un om ca mine, care are alături de el atâţia ofiţeri activi şi în rezervă (ai serviciilor - n.r.) află lucruri ca ăsta", a completat el.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro