Vineri, 29 martie 2024 - 5:01:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Premierul Victor Ponta nu exclude o remaniere guvernamentală


12 iulie 2013

Premierul Victor Ponta nu exclude posibilitatea schimbării unor miniştri în toamnă, după ce la sfârşitul lunii august va fi realizată o analiză completă a activităţii miniştrilor, dar a precizat că nu are în vedere un ministru anume. “E posibil, nu am însă în vedere un ministru anume”, a spus primul ministru, marţi seara, la RTV.

Cu toate acestea a declarat că liberalul Relu Fenechiu va fi condamnat în dosarul Transformatorul. "În mod sigur, dacă Relu Fenechiu va fi condamnat vineri, vom avea un alt ministru. Până acum, Relu Fenechiu a fost unul din miniştrii foarte buni. Din punctul meu de vedere e un ministru bun." a declarat premierul.

Primul ministru a ţinut să precizeze că dacă are o nemulţumire legată de activitatea unui ministru, doreşte să o discute iniţial aceasta. Mai mult decât atât, premierul a declarat că nu poate să intervină în procedurile PNL şi că doar liberalii îşi pot evalua miniştrii. “Dacă am o nemulţumire gravă îl informez pe Crin Antonescu şi, sigur, îl remaniez pe acel ministru, dacă va fi cazul”, a declarat acesta.

În viziunea lui Victor Ponta, miniştrii pot fi atât atenţionaţi asupra activităţii lor, cât şi felicitaţi. Cel mai bun exemplu în acest sens este ministrul educaţiei Remus Pricopie. "Pe Remus Pricopie, pe care l-am felicitat pentru cum a organizat bacalaureatul, l-am certat astăzi că n-am înţeles cum s-a dus aseară să-l ia la bătaie cinci jurnalişti. "Remus, eşti ministru te duci să explici, nu să fii sac de box" ", a criticat Ponta formatul tv.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro