Joi, 28 martie 2024 - 9:03:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Parlamentari români cu case de vacanţă în SUA


12 august 2013

Deputatul PSD Ana Birchall deţine două imobile în Statele Unite. O casă de 250 de metri pătraţi în New Haven şi un apartament de 180 de metri pătraţi în New York. Imobilele parlamentarului social democrat nu sunt atât de impresionante, dacă ţinem cont de faptul că soţul ei este cetăţean american.
În schimb, Dan Cristian Popescu de la Forţa Civică se laudă cu două case de vacanţă în Miami. Una are 140 de metri pătraţi, alta, 170. Tot în Florida, şi-a achiziţionat un apartament şi senatoarea PNL, Doina Anca Tudor. Ea deţine şi o casă de vacanţă de 540 de metri pătraţi în oraşul Izmir din Turcia, dar şi un apartament în Belgia.

De America a fost atras şi deputatul PDL de diaspora Mircea Lubanovici. El deţine un spaţiu comercial de 1.000 de metri pătraţi în Portland. În plus, este proprietarul unei case de 344 de metri pătraţi în Vancouver.

După Statele Unite, Austria este destinaţia preferată de parlamentarii români. În vacanţe, soţii Miron şi Manuela Mitrea se relaxează în casa de 160 de metri pătraţi. În Austria şi-a achiziţionat trei apartamente şi social-democratul Liviu Harbuz.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro