Marţi, 19 martie 2024 - 6:56:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Roberta Anastase, atac la premierul Ponta


19 august 2013

Deputatul Roberta Anastase intră în clubul celor care nu sunt de acord cu pasarelele montate de CNADR la Comarnic, Buşteni şi Azuga, menite să fluedizeze traficul rutier pe DN1. Printr-un comunicat de presă, parlamentarul prahovean îl înformează pe premier că “o balustradă nu înseamnă autostradă!”

Roberta Anastase îi reaminteşte primului ministru că a promis că nu va mai candida dacă autostrada Comarnic Braşov nu este gata până în anul 2016.

“Zilele acestea Victor Ponta nu mai vorbeşte de autostradă, dar a inventat un nou concept "pasarele". Adică s-a gândit că poate înlocui autostrada Comarnic-Braşov cu patru pasaje pietonale ("pasarele"). Ridicol, domnule prim-ministru! Dacă aţi fi făcut un minim exerciţiu de informare aţi fi aflat că problema pe Valea Prahovei ţine de încărcarea traficului. De aceea e nevoie de autostradă şi nu de balustrade suspendate”, afirmă Roberta Anastase.

“Cele patru pasarele vor fi doar atracţia ruşinoasă a Văii Prahovei. Vârstnicii, persoanele cu dizabilităţi, mamele cu cărucioare nu vor putea urca niciodată treptele acestor "pasarele". Chiar şi autorităţile locale recunosc tacit acest lucru şi au desemnat deja cate un poliţist local pe lângă fiecare "pasarelă", care are ca "sarcină de serviciu" să ajute să treacă strada persoanele ce nu pot urca "marile realizări" ale guvernului Ponta. Probabil, din noiembrie şi până în aprilie, personalul va fi suplimentat, pentru ca doar împătimiţii de sporturi extreme vor putea să urce pasarelele îngheţate”, se mai spune în comunicatul fostei şefe a Camerei Deputaţilor.  

 Anastase a criticat şi preţul ridicat al celor patru pasaje pietonale care au costat aproape 400.000 de euro, lucrările fiind repartizate firmelor prin atribuire directă.       


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro