Vineri, 29 martie 2024 - 4:12:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Elena Udrea ameninţată cu suspendarea din PDL


18 ianuarie 2014

Vasile Blaga este decis să o excludă din Partidul Democrat Liberal pe Elena Udrea dacă aceasta nu va înceta cu atacurile la adresa partidului. Iniţial aceasta riscă suspendarea, decizie care va fi discutată de conducerea PDL în viitorul apropiat.

”Ar trebui să decidă, mai rămâne în partid sau nu mai rămâne în partid. Poate să rămână în partid dacă respectă deciziile partidului, dacă nu le respectă, iar decizia partidului este luată, ea nu are un regim special în partid, chiar dacă o cheamă Elena Udrea, va trebui la un moment dat să aplicăm statutul. Nu e o ameninţare, e o constatare. Dacă are alte opţiuni poate să le materializeze în altă zonă politică, nu e nicio reţinere. (...) Este posibil să luăm măsuri care pot să ajungă până la excludere. Nu vreau să se ajungă până acolo, dar o suspendare din partid riscă dacă continuă în stilul ăsta pentru că noi credem că sunt ataşaţi valorilor PDL cei care se luptă cu USL, nu în fiecare zi fac observaţii partidului”, a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Vasile Blaga a declarat ca ieşirile Elenei Udrea fac rău partidului într-un an electoral, şi că ar prefera să fie o colegă de partid nu să joace rolul analistului politic.

De asemenea Blaga a fost deranjat de declaraţiile pe care Elena Udrea le-a făcut în ceea ce priveşte şansele lui Crin Antonescu la prezidenţiale, dar şi susţinerea pe care ar avea-o în cazul unei candidaturi a lui Emil Boc în defavoarea lui Cătălin Predoiu, prezidenţiabilul PDL.

”Pe Emil Boc, l-am invitat să participe la competiţia internă din partid şi ar fi avut cele mai mari şanse,dar nu doreşte să doreşte competiţia prezidenţială din acest an”,  precizat preşedintele PDL.

Avertismentul lui Blaga vine după ce a avut mai multe schimburi de replici cu Elena Udrea, liderul PDL declarând că aceasta joaca rolul mamei Omida şi că dă în bobi cine va fi preşedintele României.

Replica Elenei Udrea nu s-a lăsat aşteptată, şi a fost cel puţin usturătoare, aceasta spunând că s-ar bucura dacă Vasile Blaga "nu ar juca rolul lui Iosefini încercând să scoată din joben un candidat minune la prezidenţiale".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro