Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:30:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Partidul Mişcarea Populară are 15 parlamentari


1 februarie 2014

Partidul Mişcarea Populară  are un start bun. Preşedintele PMP, Eugen Tomac a anunţat că formaţiunea are 15 parlamentari, printre ei enumerându-se noii membrii veniţi din PDL: Camelia Bogdănici, Florin Secară, Ciprian Rogojan, Florin Gheorghe, Dragoş Gunia, Andrei Volosevici şi Florin Popescu, Elena Udrea, Cristian Preda, Daniel Funeriu şi Gabriel Berca şi Adrian Gurzău.

Deputatul de Cluj Adrian Gurzău a demisionat vineri din PDL şi s-a înscris în PMP, motivând acest lucru prin dorinţa de a crea o opoziţie reală la USL şi de a dezvolta toate proiectele preşedintelui Traian Băsescu.

"Am demisionat, vineri, din PDL şi m-am înscris în PMP. Am făcut acest gest pentru a crea o opoziţie reală la USL, pentru a crea o dreaptă puternică şi pentru a dezvolta toate proiectele preşedintelui Traian Băsescu. Suntem o echipă cu preşedintele Băsescu şi mergem mai departe cu idealurile pe care ni le-am propus", a declarat, vineri, Adrian Gurzău, care este şi prim-vicepreşedinte al PDL Cluj-Napoca.

De asemnea europarlamentarul Cristian Preda a decis să intre în Mişcarea Populară, pe listele căruia va candida pentru un nou mandate în Parlament.

Acum, când PMP a fost recunoscut ca formaţiune politică, intru din nou în politica partizană. Obiectivul meu pe termen scurt este să sprijin afilierea Mişcării Populare la PPE. Condiţia sine qua non a unei asemenea afilieri este ca Mişcarea Populară să aibă deputaţi în Parlamentul European, după alegerile din 25 mai. Iată de ce mă voi angaja cu toate forţele în campania pentru al treilea scrutin european, după cele din 2007 şi 2009. Voi candida, deci, pentru un nou mandat în PE“, a declarat Preda.

Daniel Funeriu a anunţat de asemenea că intenţionează să candideze la alegerile europarlamentare pe listele PMP. „A fost o perioadă extraordinară pentru mine în administraţie, atât ca ministru cât şi la Cotroceni, lângă Traian Băsescu, în momentele cheie din 2012 şi 2013. Pentru viitor, mă înscriu în Partidul Mişcarea Populară pentru a-l creşte şi a-l face puternic“, a scris fostul ministru al educaţiei pe Facebook.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro