Joi, 25 aprilie 2024 - 11:29:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Stolojan: liberalii intră în „analiza” PDL pentru prezidenţiale dacă se rupe USL


23 februarie 2014

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan susţine că varianta unui candidat comun al dreptei la prezidenţiale va fi discutată după alegerile europarlamentare şi că poate fi luat în calcul şi PNL dacă se rupe USL, dar şi dască se rezolvă unele „sechele”, dând exemplul participării preşedintelui PNL Crin Antonescu la încercarea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu din 2012.

Stolojan a spus, vineri, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că după alegerile europarlamentare PDL va discuta cu toate partidele de opoziţie posibilitatea desemnării unui candidat comun la prezidenţiale, potrivit Mediafax.

El a admis faptul că în „analiza” PDL pentru prezidenţiale intră şi liberalii.

„După europarlamentare vom discuta cu toate partidele din opoziţie. Dacă PNL nu va mai face parte din USL, vom face o analiză. Trebuie rezolvate unele sechele. Să nu uităm că Antonescu a fost actor principal în lovitura de stat din 2012, de la suspendarea preşedintelui ţării”, a explicat Theodor Stolojan condiţiile unei colaborări cu liberalii.

Opt mandate, ţinta la europarlamentare

El a adăugat că dacă PNL vrea să fie în opoziţie, liberalii „ar trebui să vină şi cu nişte măsuri de restructurare”. „Este complicat să te prezinţi în faţa Europei cu Antonescu”, a spus europarlamentarul PDL Theodor Stolojan.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro