Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:05:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adrian Năstase renunţă la postul din Parlament, dar continuă meciul cu Băsescu


1 februarie 2012

Fostul premier Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul Calităţii", a declarat că a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.nastaseadrian

"Am decis, ţinând seama de această situatie, să nu-mi menţin candidatura pentru postul de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor pentru a nu crea discuţii inutile. Pentru a nu crea discuţii inutile, cred că nu am nevoie să rezolv o problemă de orgoliu prin această candidatură.", a adăugat preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

"Eu nu fac paşi înapoi, în ideea unui meci continuu cu Traian Băsescu. Scorul e 1 la 1, dar tot eu câştig în cele din urmă, el are 10% în încrederea populaţiei", a afirmat Năstase, pentru Ziare.com.

Cum se va manifesta victoria? Adrian Năstase a răspuns: "Se va manifesta prin faptul că cel care mi-a spus mie că voi deveni tot mai mic a devenit el mic-pitic.".

Fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat, luni, la doi ani de închisoare, în urma acuzaţiilor potrivit cărora şi-a finanţat campania electorală din fondurile colectate în cadrul simpozionului "Trofeul Calităţii", organizat de Inspectoratul de Stat în Construcţii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro