Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:56:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Afişe inedite ale unui candidat PPDD la Ploieşti


28 noiembrie 2012

Supărat că i se rup afişele electorale, consilierul judeţean Cătălin Niţă,  candidat PPDD în Colegiul 12 Camera Deputaţilor a găsit o modalitate inedită de a-şi expune ideile politice. El a afişat pe o foaie albă un text în care anunţă că acolo ar fi trebuit să fie afişele sale, iar cei care doresc să îi afle ideile politice au la dispoziţie un număr de telefon.

„Nu suntem nişte candidaţii cu averi uriaşe, iar de când a început campania electorală afişele ne sunt zilnic rupte. Am reclamat şi la Poliţie şi la Biroul Electoral Judeţean, dar nimeni nu poate face nimic atâta timp cât cei care rup afişele nu sunt prinşi în flagrant”, ne-a spus candidatul PPDD.

Candidatul PPDD ne-a spus că nu este deranjat de vizibilitatea excesivă a celor doi contracantidaţi ai săi, Andrei Sava (USL) şi Cătălina Bozianu (ARD). „Ar putea să cheltuiască banii mai cu folos. Decât să plăteşti mii de bannere, afişe, flyere şi alte materiale propagandistice, mai bine cumperi cadouri pentru un camin de copiii. Dar e adevărat...copiii nu votează”, ne-a mai spus Cătălin Niţă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro