Vineri, 19 aprilie 2024 - 10:39:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Antonescu, iritat de întrebările privind absenţa sa de la Parlament


7 septembrie 2012


crinPreşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost vizibil iritat, joi, de întrebările jurnaliştilor privind absenţa sa la deschiderea sesiunii parlamentare a Senatului, arătând că nu răspunde unor critici şi că a fost plecat din ţară.

"Eu răspund unor întrebări legitime, nu răspund unor critici. Este dreptul fiecăruia să critice. Există oameni care critică orice ai face, există oameni care critică îndreptăţit. Nu e tema mea acum asta", a răspuns Antonescu, întrebat cum comentează criticile privind absenţa sa de la lucrările Parlamentului la inceptul acestei sesiunii de toamnă.

La insistenţele ziariştilor pe această temă, Crin Antonescu a replicat vizibil iritat: "Şi ce s-a întâmplat la şedinţa Senatului? Puteţi răspunde ce s-a întâmplat la şedinţa Senatului? Ştiu cine sunt. Puteţi răspunde ce s-a întâmplat la şedinţele Senatului? Discutăm după şedinţă".

În final, Antonescu a spus, în timp ce intră la şedinţa conducerii PNL, că nu a fost prezent la şedinţa de plen a Senatului de la începutul acestei săptămâni pentru că a fost plecat din ţară.

Participarea, joi, la şedinţele PNL este prima apariţie a lui Crin Antonescu în fata partidului de la finalizarea referendumului de demitere a lui Traian Băsescu şi de la expirarea interimatului sau la Palatul Cotroceni.

Liderul PNL, care a fost înlocuit până acum la şefia partidului de ministrul Daniel Chitoiu, a plecat într-o vacanţă, în Italia, împreună cu familia, imediat după revenirea lui Traian Băsescu la Cotroceni. Antonescu a revenit în ţara în cursul zilei de miercuri.

Antonescu a mai venit la sediul PNL, unde avea loc şedinţa a Biroului Politic Central, pe 22 august, când încă era preşedintele interimar al României, el declarând atunci că după terminarea interimatului va reveni la poziţia din partid, acest lucru ţinând să îi informeze şi pe colegii săi.

Crin Antonescu nu a fost prezent nici la lucrările Senatului din această săptămână, care a marcat debutul sesiunii parlamentare de toamnă. De altfel, marţi, el i-a prelungit delegarea vicepreşedintelui Petru Filip la şefia Senatului, pentru 4 şi 5 septembrie. Decizia, publicat marţi în Monitorul Oficial, apărea semnată în aceeaşi zi la Bucureşti.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro