Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:09:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Apostolache cere neimplicarea deconcentratelor în lupta electorală


30 noiembrie 2012

Deputatul democrat liberal Mihai Apostolache a acuzat,  în cadrul unei conferinţe de presă, mai multe direcţii deconcentrate de implicare în campania electorală.

Parlamentarul care candidează din partea ARD pentru un nou mandat în Colegiul 5 susţine că, de la o săptămână la alta, „aparatul de presiune al USL este pus în funcţiune cu tot mai mare intensitate, de la servicii publice deconcentrate până la autorităţi locale USL”

Apostolache a susţinul că toate aceste autorităţi sunt implicate în intimidarea celor care nu susţin USL. „Concret, Garda Finaciară, OPC, DSV acţionează la comandă politică, controlând agenţii economici care sunt apropiaţi de PDL sau care sunt chiar aleşi locali PDL. Primarul din Starchiojd care are un magazin a fost vizitat de Garda Financiară şi bineînţeles sancţionat. Alexandru Chirobocea, directorul adjunct al DSV, merge la agenţii economici din zonă şi le impune ce conduită electorală să urmeze, mai bine spus să susţină USL”, a afirmat Apostolache.

„Maşinile Casei de Pensii sunt văzute în fiecare noapte în oraşul Vălenii de Munte şi nu cred că sunt în inters de serviciu. Numerele de înmatriculare ale celor două maşini sunt PH 31 CJP şi PH 32 CJP. Au fost văzute în permanenţă acolo şi nu trebuie să uităm că Adrian Rotaru, directorul Casei de Pensii este un membru marcant al PSD Vălenii de Munte şi un apropiat al primarului din oraş care l-a susţinut să ocupe funcţia de şef al Consiliului de Administraţie al Parcului Industrial Vălenii de Munte” , a mai declarat deputatul democrat liberal.

Parlamentarul este nemulţumit şi de faptul că primarii din Izvoarele, Gura Vitioarei, Poseşti, Ceraşu sau Văleni ameninţă oamenii care au afişat banere ale ARD că nu le mai dau adeverinţe de la primărie, că nu le mai dau ajutoare sociale sau că nu vor mai primi nici ajutoarele de la Uniunea Europeană. „Această atitudine nu face cinste unor persoane alese de cetăţeni cu atât mai mult cu cât aceşti oameni au obligaţia de a încălca legea şi nu de a o încălca”, a mai afirmat Mihai Apostolache.

Deputatul Apostolache este la al doilea mandat de parlamentar şi candidează pentru încă o legislatură în Colegiul 5 Vălenii de Munte, colegiu în care a fost ales în anul 2008 cu unanimitate de voturi.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro