Vineri, 29 martie 2024 - 12:38:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Deputatul Andrei Sava a trecut la PSD


27 aprilie 2012

andrei_savaDeputatul Andrei Valentin Sava şi-a depus joi adeziunea la PSD, el părăsind astfel formaţiunea democrat-liberală.

Andrei Valentin Sava este deputat de Prahova şi a devenit cunoscut în judeţ după ce la alegerile parlamentare din 2008 a câştigat mandatul de parlamentar surclasându-l pe Emil Calotă, fostul primar al Ploieştiului şi unul dintre cei mai titraţi reprezentanţi ai social-democraţilor prahoveni.

Liderul deputaţilor PSD, Mircea Duşa, a declarat că Andrei Valentin Sava a depus o adeziune la PSD, fiind recomandat chiar de preşedintele PSD Victor Ponta.

Întrebat care a fost motivul pentru care Sava a părăsit PDL şi s-a îndreptat spre PSD, Duşa a spus că acesta a considerat că nu mai are ce să facă într-un "partid amorf" şi, fiind tânăr, s-a îndreptat spre un partid care are un preşedinte tânăr, cum este Victor Ponta.

Plecarea lui Sava din PDL era previzibilă, ţinând cont de faptul că în urmă cu două săptămâni doi colaboratori apropiaţi ai acestuia, Simona Dolniceanu, directorul SPFL Ploieşti, şi Cătălin Vişean, directorul Spitalului de Boli Infecţioase, au părăsit echipa democrat liberalilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro