Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 9:04:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Deputatul Marian Săniuţă a fost prezent la toate şedinţele Camerei Deputaţilor


22 februarie 2012

saniutaIndependentul Marian Săniuţă, fost ministru de Interne în Guvernul Năstase, este în continuare în fruntea clasamentului prezenţei la şedinţele de vot din plenul Camerei Deputaţilor,  având un rezultat de 100% în ambele sesiuni parlamentare din 2011, conform Raportului de monitorizare a activităţii parlamentarilor (deputaţi şi senatori) în sesiunea septembrie-decembrie 2011, postat recent pe site-ul www.ipp.ro / www.alesiivoteaza.ro.

Într-un comunicat de presă emis de parlamentarul prahovean se arată că:

„Activitatea parlamentarilor este atent şi permanent monitorizată de către Institutul pentru Politici Publice, a cărui adresă web este www.ipp.ro şi a cărui misiune declarată este de a sprijini procesul transparent şi eficient de elaborare a politicilor publice în România.

Institutul pentru Politici Publice este una dintre cele mai obiective dar şi incisive organizaţii neguvernamentale din România, fiind recunoscută ca o autoritate în domeniile sale de excelenţă.

Pentru monitorizarea activităţii parlamentare, Institutul pentru Politici Publice a creat special  site-ul www.alesiivoteaza.ro, pe care sunt postate informaţii despre toţi deputaţii şi senatorii aleşi, actualizate cu regularitate, cu informaţii atât de la lucrările în plen, cât şi de la şedinţele comisiilor de specialitate.

Monitorizarea se referă la toate aspectele muncii parlamentarilor, respectiv la declaraţiile politice ale parlamentarilor, la întrebările şi interpelările adresate miniştrilor şi instituţiilor statului, la iniţiative legislative, la luările de cuvânt în plen, cât şi la prezenţa la şedinţele de vot final, atât la Camera Deputaţilor cât şi la Senat.

Sunt prezentate diferite statistici, atât pe grupuri parlamentare, cât şi pe judeţe, separat pentru fiecare dintre cele două camere ale Parlamentului României”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro