Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:00:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Directorii de deconcentrate se implică în campania electorală


22 noiembrie 2012

Deputatul Mihai Apostolache este nemulţumit de faptul că, deşi legea le interzice, directorii de direcţii deconcetrate se implică în campania electorală.

„Doresc să vă atrag din nou atenţia asupra încălcării grave a legislaţiei din România şi a asupra sfidării normelor de desfăşurare a campaniei electorale. În ultima perioadă am solicitat liderilor USL o campanie electorală decentă, în care cetăţenii să fie lăsaţi să decidă singuri cui doresc să acorde votul la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

Din nefericire apelul meu a rămas fără răspuns, iar mai nou, directorul unei direcţii deconcentrate îşi permite să îi ameninţe cu represalii pe cei care îndrăznesc să recunoască că au o altă opţiune politică decât cea a actualei Puteri. Este vorba despre Alexandru Chirobocea, directorul adjunct al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova, care ameninţă agenţii comerciali din zona Văleni de Munte că vor primi amenzi usturătoare dacă afişează materialele electorale ale ARD.

Solicit pe această cale demiterea domnului Chirobocea şi încetarea utilizării banilor publici în campania electorală. Cer în continuare respectarea legislaţiei României în ceea ce priveşte desfăşurarea campaniei electorale şi solicit instituţiilor statului să acţioneze astfel încât legea electorală să nu fie încălcată”, afirmă deputatul PDL într-un comunicat de presă.

Mihai Apostolache candidează pentru un nou mandat de deputat din partea ARD în Colegiul 5 Văleni de Munte. În anul 2008 a reuşit să câştige alegerile în acelaşi colegiu uninominal din partea PSD, deşi nimeni nu îi dădea prea multe şanse de câştig. În urma unui conflict mai vechi cu Victor Ponta şi Mircea Cosma a părăsit PSD încriindu-se în PDL.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro