Joi, 18 aprilie 2024 - 2:27:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ion Iliescu nu îşi serbează ziua onomastică


6 ianuarie 2012

iliescuIon Iliescu, fostul şef al statului, nu are chef , în acest an, de admiratoarele sale. După ani de zile în care a fost asaltat de fanii săi veniţi să îi ureze „La mulţi ani”, în acest an Iliescu nu va organiza vreo petrecere cu ocazia onomasticii şi va sta acasă alături de soţia sa.


„Am decis să nu mai facă nimic anul acesta. Nu vreau să fac nimic nici la sediu, nici acasă. Prietenii şi cei care doresc să îmi facă o urare o vor face prin telefon", a spus Ion Iliescu pentru Gândul.

Acesta a adăugat că nici anul trecut nu a invitat lumea la sediul din strada Atena pentru a-l sărbători cu ocazia Sfântului Ion. La vremea respectivă, Ion Iliescu a explicat că nu a organizat nimic deoarece centrala clădirii nu a funcţionat.

Preşedintele de onoare al PSD a declarat că este posibil ca nici de ziua sa de naştere, 3 martie, să nu facă nimic deosebit.

În martie 2011, Marian Vanghelie a organizat la hotel Phoenicia o petrecere pentru Ion Iliescu, ocazie cu care a avut loc şi o lansare de carte. La evenimentul din 2011 au fost invitate câteva sute de persoane care au dorit să-i spună "La mulţi ani!" fostului preşedinte.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro