Vineri, 29 martie 2024 - 1:07:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Luptă crâncenă în Colegiul 5 Văleni de Munte


14 noiembrie 2012

Campania electorală ia o turnură de guerilă în zona Văleni de Munte. În loc să facă schimb de idei şi de proiecte pentru dezvoltarea zonei, o parte dintre candidaţi recurc la tot felul de metode pentru a-şi descuraja adversarul.

În loc să discute cu oamenii şi să încerce să le explice de ce doreşte să ajungă în Parlamentul României, proaspătul liberal Sorin Teju, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor a decis că este mai bine să primească voturi cu forţa.

Aşa că a apelat la ajutorul lui Gheorghe Vasile, viceprimarul oraşului Văleni de Munte, care este fost poliţist. Nu de alta dar domnu’ vice este şi naşul său de cununie. Şi uite aşa oamenii care au lipite pe garduri sau pe case afişe ale contracandidaţilor sunt avertizaţi discret că ar fi bine să le dea jos. Sursele noastre ne-au povestit că mai mult, oamenii dintr-unul din satele comunei Drajna care se întorceau, sâmbătă după amiază, de la un parastas au fost controlaţi în sacoşe de către două persoane din Vălenii de Munte pe motiv că sigur au primit mită electorală.

Şi deputatul Mihai Apostolache, contracandidatul lui Sorin Teju, este nemulţumit de modul în care se derulează campania electorală.

“În anul 2012 este anormal ca lipitorii de afişe să fie ameninţaţi şi amendaţi, ca oamenii care afişează bannere electorale în curţile proprii să fie supuşi la tot felul de interogatorii care aduc aminte de perioada Inchiziţiei şi nu sunt conforme cu regulile unui stat membru al Uniunii Europene. Solicit public reprezentanţilor USL Prahova să lase Poliţia Română să îşi facă datoria. În ultimele zile am aflat că poliţiştii sunt tot mai des folosiţi pe post de sperietoare pentru cei care au alte opţiuni politice. Consider că profesioniştii din Poliţia Română trebuie lăsaţi să lucreze conform legii şi să vegheze doar la respectarea legislaţiei din România”, anunţă Apostolache într-o declaraţie de presă.

Şi dacă mai adăugăm faptul că de la brutăria lui Sorin Teju au început să plece zilnic câteva mii de pâini către locuitorii din Văleni, pâini care se împart gratuit, ne întrebăm ce rost mai are Ordonanţa de Guvern emisă înainte de campania electorală prin care este interzisă oferirea de produse alimentare alegătorilor...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro