Miercuri, 24 aprilie 2024 - 10:04:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Marcu Tudor, fratele lui Vadim, vrea în Parlament


22 noiembrie 2012

Fără bani mulţi investiţi în campanie şi cu sprijinul prahovenilor inteligenţi...Aşa doreşte Marcu Tudor să ajungă, din nou, în Camera Deputaţilor. Fratele liderului PRM este nemulţumit de actuala situaţie politică şi este convins că dacă USL  ar fi desemnat drept candidat „o capră”, aceasta ar fi fost votată masiv pentru simplul motiv că reprezenta actuala putere.

Deşi se bate cu Sebastian Ghiţă, reprezentantul USL şi un om de afaceri foarte influent în judeţ, Marcu Tudor este convins că Ghiţă nu are nicio şansă să ajungă în Parlament, iar după redistribuire el îi va reprezenta în Camera Deputaţilor pe prahovenii din Colegiul 4. Mai mult, reprezentantul PRM şi-a propus să redreseze industria de armament din zonă şi este convins că prahovenii nu se vor mai lăsa „cumpăraţi de afişele numeroase şi de materialele promoţionale” ale contracandidaţilor săi.

O altă surpriză o reprezintă şi candidata PRM din Colegiul 11 Deputaţi, Adriana Manoli. Contracandidata Robertei Anastase este o tânără avocată din Bucureşti care a recunoscut că nu cunoaşte prea bine Ploieştiul, dar şi-a propus ca în acest weekend să meargă să se întâlnească cu ploieştenii din cartierul Vest. Ea mizează pe experienţa ei profesională şi este convinsă că ploieştenii nemulţumiţi de prestaţia Robertei Anastase în fruntea Camerei Deputaţilor îi vor acorda votul ei.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro