Joi, 28 martie 2024 - 5:13:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mihai Apostolache vrea o campanie fără bani publici


13 noiembrie 2012

Deputatul PDL Mihai Apostolache este nemulţumit  de modul în care a debutat campania electorală

“În ultimele zile am aflat despre tot mai multe manifestări electorale organizate din bani publici. Vă dau câteva exemple de acţiuni desfăşurate în oraşul Vălenii de Munte: Serbările Toamnei şi Festivalul Ţuicii organizat pe 02 -04 noiembrie 2012, acţiunea din 02 noiembrie 2012 organizată de Parcul Industrial Vălenii de Munte, inaugurarea de astăzi, a complexului de locuinţe ANL si petrecerea dată de către primărie funcţionarilor publici si consilierilor locali ce va avea loc în această seară la Pensiunea “Vera si Livia” Vălenii de Munte”, afirmă parlamentarul într-o declaraţie de presă.

“Este anormal ceea ce se întâmplă, mai ales că la toate manifestările a fost invitat contracandidatul meu direct, domnul Sorin Teju, fiind prezentat de către organizatori drept “viitorul deputat de Vălenii de Munte”.”, a continuat deputatul democrat-liberal

“Protestez public împotriva acestor acţiuni şi solicit reprezentanţilor USL să înceteze astfel de practici, dar şi instituţiilor abilitate ale statului să acţioneze astfel încât legea electorală să nu fie încălcată. Doresc o campanie electorală decentă, fără atacuri la persoană şi fără acţiuni electorale plătite din bani publici”, încheie Mihai Apostolache  declaraţia de presă.

Mihai Apostolache candidează pentru un nou mandat de parlamentar în Colegiul 5 –Văleni de Munte şi este membru în Parlamentul României de opt ani.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro