Miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:39:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Planuri pentru “parlamentare”


18 septembrie 2012

badescuLa întâlnirea dintre conducerile centrale ale Uniunii Social Liberale cu şefii de consilii judeţene, primarii municipiilor reşedinţă de judeţ şi cu grupurile parlamentare, care s-a ţinut Murighiol, nu au fost numai discuţii legate de alegerile parlamentare. Reprezentanţii primăriilor au ridicat probleme atât legate de numărul mic de angajaţi din administraţii, cât şi de modul în care bugetele locale se prezintă in acest moment

Întâlnirea de la Murighiol, a reprezentat prilejul ideal pentru conducerile judeţene şi municipale să-şi spună problemele pe care le au la nivel local.

„Am punctat mai multe, zicem noi, deficienţe în ceea ce priveşte administraţia publică locală, plecând de la imposibilitatea noastră de a angaja oameni din cauza Ordonanţei de Guvern care interzice acest lucru până la modul în care sunt distribuite resursele financiare în acest moment”, ne-a declarat Iulian Bădescu. Discuţia va fi finalizată printr-un document care va fi transmis din partea Asociaţiei Municipiilor din România către guvern.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro