Vineri, 29 martie 2024 - 1:11:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Quintus: Sunt sigur că mai curând decât şi-ar închipui unii, lui Năstase i se va face dreptate


4 noiembrie 2012

Preşedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a vorbit, sâmbătă, la lansarea candidaţilor USL din Sectorul 1, despre "nedreptatea care i s-a făcut lui Adrian Năstase", arătând că mai curând decât şi-ar închipui unii acestuia i se va face dreptate şi va reveni în rândurile oamenilor politici.

"Sunt foarte apropiat prieten cu domnul Adrian Năstase şi  sunt sigur că mai curând decât şi-ar închipui unii i se va face dreptate şi va reveni în rândurile oamenilor politici , ştergându-se această nedreaptă umbră care s-a aşezat peste cariera sa. Să mă ierte ceilalţi fruntaşi ai USL, nu mă refer la ei, că nu sunt încă în închisoare", a spus Quintus.

El a vorbit şi despre George Becali, candidat din partea PNL la alegerile parlamentare din 9 decembrie, spunând că acesta este "cel mai cinstit şi creştin".

"Este datoria poporului român să trimită în Parlament pe cei mai ispravnici concetăţeni ai noştri", a mai spus Quintus, care şi-a exprimat speranţa că va trăi măcar să vadă victoria USL din 9 decembrie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro