Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:08:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Radu Mazare,şicanat de reprezentanţii Puterii


17 ianuarie 2012


mazareRadu Mazăre are probleme. Autorizaţiile de miting pe care le-a dat protestatarilor din Constanţa sunt contestate de prefect. Şi asta nu a fost de ajuns. Reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii i-au cerut primarului autorizaţie pentru cele două corturi amplasate în piaţa unde au loc protestele.

Primarul Radu Mazăre a reacţionat imediat şi i-a dat afară pe funcţionari. „Afară cu slugile lui Udrea! Nu aveţi ce verifica aici! Nu vă e ruşine? Oamenii aceia care primesc ceai au ieşit în stradă de foame şi voi verificaţi unde beau un ceai? Să vă fie ruşine!“, le-a strigat Mazăre funcţionarilor.
Radu Mazăre este nemulţumit de faptul că prefectul de Constanţa a atacat în instanţă autorizaţiile pe care edilul le-a eliberat pentru mitingurile din faţa Prefecturii. „Oamenii au dreptul să protesteze. Vor să îmi anuleze mie autorizaţiile ca manifestanţii să fie, după aceea , luaţi la bătaie cu jandarmii. Şi, dacă iese cu bătaie, mă bag şi eu“, a mai arătat Mazăre.

Consţănţenii au primit autorizaţie pentru proteste până la sfârşitul lunii. Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a aprobat mitingurile cerute de una dintre organizaţiile non guvernamentale din oraş. Oamenii au primit dreptul să protesteze în fiecare zi până la ora 23.00 în faţa Prefecturii.

Radu Mazăre a anunţat că susţine protestatarii şi chiar i-a încurajat să îşi exprime nemulţunirile."Eu mă bat cu Chiorul de şapte ani.  Se ştie lucrul ăsta. Dacă simt ca le-a ajuns cuţitul la os, ies în stradă, bravo! Numai aşa se poate" a declarat edilul Constanţei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro