Vineri, 29 martie 2024 - 3:27:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Radu Oprea există şi pe Facebook


9 noiembrie 2012

În timp ce contracandidatul său, Adrian Semcu se  laudă cu mii de likeuri pe Facebook obţinute nu tocmai ortodox, social-democratul Radu Oprea a decis că este cazul să se adreseze alegătorilor din Colegiul 4 Senat şi prin acest mijloc de comunicare. Aşa se face că pagina sa de Facebook are doar 21 de like-uri şi a apărut la sugestia...fiicei sale.

“Acum exist!

Asta mi-a spus fata mea intr-o conversatie despre facebook cand era foarte mirata ca eu nu am cont: "daca nu ai cont nu existi!"

M-am hotarat sa schimb situatia si de astazi voi fi alaturi de voi incercand sa discutam diverse, dar mai ales cele politice care vrem, nu vrem ne afecteaza viata.

Voi incerca sa prezint, mai ales in fotografii, lungul drum al unei campanii electorale pentru functia de Senator in Colegiul 4 din sudul judetului Prahova.

Daca ceea ce am de spus va convinge voi afla in data de 9 Decembrie, dar eu sunt increzator ca atunci cand iti propui sa faci ceva si lupti pentru asta zi de zi pana la urma vei reusi, indiferent de cat de greu este drumul.”, aceasta este explicaţia pe care Radu Oprea le-o oferă celor care îi accesează pagina de Facebook, pagină creată pe 4 noiembrie.

Oricum interesant este faptul că aspirantul la un mandat de senator public zilnic fotografii de la întâlnirile pe care le are cu alegătorii din localităţile Colegiului 4 Senat. Spre exemplu, pe 8 noiembrie Oprea s-a aflat la Puchenii Mari, iar pe 4 noiembrie a socializat cu susţinătorii echipei de fotbal de la Filipeştii de Târg.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro