Miercuri, 24 aprilie 2024 - 7:22:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Roberta Anastase fură startul campaniei electorale


23 octombrie 2012

Uşile blocurilor din colegiul în care candidează Roberta Anastase sunt pline de afişe prin care pensionarii sunt chemaţi să îşi verifice sănătatea. Iniţiativa nu este nouă, astfel de acţiuni având loc periodic în cei patru ani de mandat de deputat ai liderului PDL Prahova.

 

Afişul campaniei umanitare “Din inimă, pentru sănătatea inimii” ne anunţă că la consultaţiile gratuite sunt aşteptaţi toţi pensionarii din Colegiul Vest. Vârstnicii vor beneficia de măsurarea tensiunii arteriale, EKG şi de o evaluare oscilometrică, iar adresa unde sunt acordate consultaţiile medicale este exact cea unde funcţionează cabinetul parlamentar al Robertei Anastase, adică strada Baraolt nr 3 (Piaţa Aurora). Campania a debutat de 22 octombrie, iar doritorii sunt aşteptaţi zilnic între orele 8.00-17.00.

Dacă ne gândim că de aproape o lună pensionarii din Colegiul Vest au reluat seria excursiilor gratuite la mănăstirile din Prahova şi Dâmboviţa, putem spune că Roberta Anastase a furat startul campaniei electorale. Suntem convinşi că astfel de acţiuni vor continua în perioada imediat următoare, iar după modelul campaniei electorale de la alegerile locale vor fi dublate, cel mai probabil, de celebrele ajutoare alimentare pentru persoanele nevoiaşe.

Aşteptăm cu interes mutarea contracandidatului Robertei Anastase, liberalul Paul Dumbrăvanu...

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro