Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 9:25:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


România sub nămeţi, Traian Băsescu la Predeal!


11 februarie 2012

TempÎn timp ce zeci de mii de suflete se lupta să supravieţuiască celei mai mari avalanşe de ninsori din ultimii 60 de ani, preşedintele Traian Băsescu consideră că are nevoie de un weekend de relaxare, la Predeal, mai ales după ce prietenul său “la cataramă” – Emil Boc – a părăsit Guvernul.
Preşedintele Traian Băsescu, împreună cu soţia sa, au ajuns, ieri seară, la vila de protocol din Predeal, unde urmează să-şi petreacă weekendul. Preşedintele şi staff-ul prezidenţial s-au cazat la vila de protocol din Predeal, unde vor rămâne până duminică dimineaţa, când preşedintele se va întoarce în capitală. Băsescu este aşteptat să iasă pe pârtie în cursul zilei de astăzi, zăpada pe pârtia Clăbucet fiind foarte bună pentru schi şi snowmobil, stratul de zăpadă măsurând circa un metru.
Aceasta este a doua oară în acest an când Băsescu vine la Predeal, după ce şi-a petrecut Revelionul atât la vila de protocol, cât şi la un restaurant din staţiune, alături de fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, preşedintele Senatului, Vasile Blaga şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.
În timp ce preşedintele a mers pe Valea Prahovei, să se relaxeze la schi, premierul Mihai Răzvan Ungureanu a avut primul Comandament de Urgenţă cu privire la situaţia din ţară cu prefecţii.
Ieri, prim-ministrul a mers el însuşi în judeţele afectate de zăpezi. 90.000 de oameni sunt blocaţi în nămeţi în şase judeţe din ţară.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro