Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:18:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sanda Ionuţ Valentin, un primar pentru Râmnicu Vâlcea


8 iunie 2012

sanda3Candidatura lui Ionuţ Valentin Sanda, la postul de primar al Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost lansată în prezenţa liderilor Partidului PRODEMO.

Reprezentantul PRODEMO şi-a depus candidatura pentru funcţia de edil şef al municipiului, fiind convins că poate schimba în bine faţa unuia dintre cele mai importante oraşe din România.

„Cred că merit să primesc votul alegătorilor, pentru că sunt tânăr, ambiţios şi am principii foarte solide. Până acum nu am îndeplinit nicio funcţie în administraţie, încât să se poată spune despre mine că aş fi corupt, ceea ce cred eu, este un lucru foarte important. În altă ordine de idei am, zic eu, în cele 15 puncte care există în oferta mea electorală proiecte care ating problemele întregii comunităţi. Sunt convins că, în virtutea experienţei pe care am acumulat-o, pot să administrez aşa cum trebuie acest oraş şi pot să fiu un om organizat, vertical şi direct. Niciodată nu-mi iau cuvântul înapoi, poate mă ţin mai greu de cuvânt, dar întotdeauna fac ceea ce promit. Consider că cel mai bine este să punem, întotdeauna, omul potrivit la locul potrivit. Din punctul meu de vedere, cele mai importante obiective din oferta mea electorală se referă la siguranţa copiilor în şcoli, apoi combaterea consumului de droguri în rândul adolescenţilor. Mi-aş mai dori, ca obiective mai uşor de realizat, într-un timp foarte scurt, ca toţi pensionarii din Râmnic să nu mai stea în acele spaţii micuţe oferite de primărie şi să putem să facem nişte foişoare mai mari în parcurile din municipiu. Suntem aşezaţi într-un spaţiu binecuvântat de Dumnezeu şi cred că tot ceea ce înseamnă turismul, din punctul meu de vedere, poate fi dezvoltat foarte bine. De asemenea, doresc concesionarea locurilor de parcare, în aşa fel încât toţi cetăţenii să aibă posibilitatea de a avea un loc de parcare”, a declarat candidatul Partidului Prodemo la Primăria Râmnicu Vâlcea.

La lansarea candidaturii lui Ionuţ Valentin Sanda au participat Mircea Mirel Amărâtei, preşedintele Prodemo şi vicepreşedinţii Mihaela Mihai şi general Nicolae N Roman.


Vă prezentăm principalele puncte din programul politic al lui Ionuţ Valentin Sanda, candidatul Prodemo la Primăria Râmnicu Vâlcea.


1.Scăderea preţului la apă potabilă şi utilităţi

2.Reabilitarea termică a tuturor blocurilor din municipiu

3.Dezvoltarea turismului în Râmnicu Vâlcea

4.Atragerea de investitori

5.Excluderea intermediarilor de produse agricole din pieţele din municipiu

6.Construirea uni parc special pentru copii, structurat pe categorii de vârstă

7.Combaterea traficului şi a consumului de droguri în şcoli

8.Construirea de foişoare-terase pentru pensionari în parcurile din Râmnicu Vâlcea

9.Creşterea siguranţei copiilor în şcoli

10.Crearea de centre pentru îngrijirea copiilor pe timpul zilei

11.Rezolvarea de urgenţă a problemei câinilor fără stăpân

12.Capelă, parc natural amenajat

13.Renovarea sălilor de sport existente în şcoli

14.Concesionarea locurilor de parcare

15.Realizarea unei zone pietonale


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro