Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 10:05:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


USL îşi lansează candidaţii


17 octombrie 2012

Mai sunt doar câteva ore până la super mitingul de pe Arena Naţională, prin care Uniunea Social Liberală îşi lansează candidaţii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Sunt aşteptaţi să participe aproape 50 de mii de simpatizanţi aşa că primele autocare cu susţinătorii din zonele mai îndepărtate din ţară au plecat spre Bucureşti în toiul nopţii.

În faţa sediului Partidului Naţional Liberal din Satu Mare 370 de persoane aşteptau încă de la miezul nopţii autocarele care să le ducă spre Capitală, pentru participa la lansarea candidaţilor USL.

În Arad, 17 autocare pline cu susţinători ai Uniunii Social Liberale au plecat spre Bucureşti la scurt timp după miezul nopţii.

Şi organizaţiile PSD şi PNL din Prahova vor trimite la Bucureşti câteva sute de susţinători  în frunte cu Mircea Cosma şi Mircea Roşca, liderii judeţeni ai celor două formaţiuni politice.

Zeci de mii de simpatizanţi USL vor ajunge azi în Bucureşti pentru a participa la lansarea candidaţilor la alegerile parlamentare. Organizatorii au anunţat prezenţa pe Arena Naţională a peste 80.000 de susţinători.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro